Series Mania European Project and Talent Forum 2018

logo Forum des images
Type: 
  • Coproductiemarkt
  • Pitching-sessie
  • Conferentie
Genre: 
  • Televisie
  • Dramaseries
Datum: 
27 April 2018 to 5 May 2018
Locatie: 
Lille (FR)
Organisator: 
Forum des Images
Deadline(s): 
  • 23 February 2018 (verstreken)
  • 8 February 2018 (Early Bird Accreditatie - verstreken)
  • 5 February 2018 (Writers Campus - verstreken)

Het European Project and Talent Forum 2018 is een pitching forum voor internationale dramaseriesprojecten en een onderdeel van het Series Mania Festival (27 april-5 mei 2018).

De eerste dag van het forum bestaat uit panelgesprekken, keynotes en infosessies rond financiering. Daarnaast zijn er line-up presentaties van 10 Europese tv-zenders en een work-in-progress sessie rond gloednieuwe tv-series. 

Elk jaar worden er 16 tv-serieprojecten , zoekende naar Europese financiële partners,  geselecteerd voor een panelpresentatie aan ongeveer 300 tv-professionals uit de hele wereld (producenten, distributeurs, tv-zenders, publieke en private fondsen, enz). Na de pitching sessies volgen er ook 1-2-1 meetings.

Nieuw sinds 2017!

De producent met het beste project krijgt een prijs van 50.000 euro voor de verdere ontwikkeling van zijn project. 

SERIES MANIA WRITERS CAMPUS: workshop voor aankomende scenarioschrijvers

Dit is een schrijversworkshop van 27 april t/m 4 maart 2018 onder de supervisie van Lorraine Sullivan en met ervaren scenaristen zoals Martie Cook en showrunner Sarah Treem (bijv serie The Affair). Daarnaast zijn er meetings, workshops en een masterclass met scenaristen, producenten, schrijvers en audiovisuele professionals.

Deadline om in te schrijven: 5 februari 2018.

 

RESERVEER PLAATS OP CREATIVE EUROPE MEDIA STAND

Boek een plek op de Creative Europe MEDIA stand van 2 t/m 4 mei. Er zijn slechts 50 plaatsen en de voorkeur wordt gegeven aan deelnemers van landen met een lage productiecapaciteit. Op de stand heb je een meetinglocatie voor je contacten, een koffiebar en een internationale hostess .Je betaalt slechts 100 euro in plaats van 370 euro als je een accreditatie hebt. Reserveer nu, want het aantal plaatsen is dus beperkt.

 

 

 

 

logo creative europe Media

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter