International Drama Summit & Drama Series Competition ihkv Content London 2018

Content London
Type: 
  • Pitching-sessie
  • Coproductiemarkt
  • Conferentie
Genre: 
Dramaseries
Datum: 
27 november 2018 - 29 november 2018
Locatie: 
Londen
Organisator: 
C21Media en Content London
Deadline(s): 
14 september 2018 (indiening Drama Series Competition - verstreken)

Content London is de wereld's grootste event rond drama. Deel van dit event is de International Drama Summit van 27 t/m 29 november 2018 met sprekers en sessies voor commissioners, producenten, financiers, technologists, agenten, scenaristen en andere belangrijke spelers in de dramaseriesector.

Ter gelegenheid van de International Drama Summit organiseren C21Writers Room en  Script Angel een internationale wedstrijd voor dramaseries. Uit de pool van ingezonden scripts (deadline 14 september) zal er een shortlist gemaakt worden van 20 scripts, waarvan er 6 finalisten worden gekozen. Deze finalisten zullen hun script pitchen voor een jury van digital platforms zoals Amazon, Netflix and Hulu, en zenders zoals ABC, BBC, C4, YLE en ZDF. De winnaar krijgt 10.000 dollars van WritersRoom om het script verder te ontwikkelen en een week in een writers room. 

Het script van iedere finalist wordt ook verdeeld aan de 2000 deelnemers van de International Drama Summit. Daarnaast krijgt elke finalist een 3-daagse pas voor Content London en hebben ze de mogelijkheid om deel te nemen aan het initiatief van WritersRoom om hun script verder te ontwikkeling voor de markt. 

Deadline om in te dienen is 14 september 2018

Meer informatie over de wedstrijd, lees je op de site van C21.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter