MIPCOM & MIPJunior 2020

Log MIP COM
Type: 
  • Conferentie
  • Buyers-markt
  • Coproductiemarkt
  • Pitching-sessie
Genre: 
  • Dramaseries
  • Televisie
Datum: 
12 oktober 2020 - 15 oktober 2020
Locatie: 
Cannes
Organisator: 
MIPCOM

MIPCOM is eén van de grootste markten ter wereld voor entertainment- en tv-content en vindt jaarlijks plaats in het Palais des Festival in Cannes. Voorafgaand is er MIPJunior, de markt voor kinderprogramma's waarbij kopers, verkopers en producers het weekend voorafgaand aan MIPCOM elkaar ontmoeten.

Het is weer mogelijk om te registreren voor de Creative Europe MEDIA umbrella stand tijdens MIPCOM in Cannes (14-17 oktober 2019). Deze stand heeft als doel de toegang voor Europese onafhankelijke audiovisuele en filmprofessionals tot de internationale markt makkelijker te maken.

Deelnemers die in aanmerking komen, maken gebruik van een gereduceerd MIPCOM-tarief ontvangen een volledige MIPCOM accreditatie en kunnen gebruik maken van allerlei diensten bij de stand zelf (o.a. workshops, wifi, screeningmogelijkheden en een welkomstbalie).

Early birds: registreren uiterlijk 10 september 2019 kost 720 euro per persoon.
Na de early bird deadline is het gereduceerde tarief 775 euro per persoon.

Voor wie ook MIP Junior bezoekt is er een all-inn aanbod. Hierbij inbegrepen zijn de registratie van één persoon, drie programma’s en één project voor het speciale bedrag van 850 euro. De deadline hiervoor is tevens 10 september 2019.

De deadline voor vermelding in de MIPCOM en MIP Junior catalogi is ook 10 september 2019.
Inschrijven kan via deze link.

De ruimte is beperkt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Ga naar media-stands.eu voor meer informatie of mail naar info@media-stands.eu

 

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter