Series Lab Hamburg 2019

Logo Series Lab Hamburg
Type: 
Workshop
Genre: 
Dramaseries
Datum: 
17 juni 2019 - 19 juni 2019
Locatie: 
Hamburg (DE)
Organisator: 
Media Desk Hamburg en anderen
Deadline(s): 
18 april 2019 (verstreken)
Het Series Lab Hamburg is een ontwikkelings- en coproductie-event dat twintig Europese producenten samenbrengt met een televisiedramaserie in ontwikkeling en die op zoek zijn naar internationale partners.

Vier gerenommeerde internationale script-experts werken intensief samen met de teams aan hun projecten:

  • Claire Armspach (Hoofd Drama-ontwikkeling bij STV, voormalig BBC, VK)
  • Maggie Boden (Big Light Productions, VK)
  • Mylène Verdurmen (Hoofd Drama bij AVROTROS, NL)
  • John Yorke (The Last House on the Left, Jekyll en Wolf Hall, VK)

Het Series Lab biedt de mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met meer dan 20 Europese financiers, van commissioning editors tot internationale sales-agents.

Eén van de projecten heeft de kans om de "Albatross" te ontvangen, een prijs van 7.500 euro, geschonken door de Duitse omroep NDR.

Het Lab wordt gecoördineerd door de Creative Europe MEDIA Desk Hamburg in samenwerking met de MEDIA-Desken uit België (Vlaanderen en Wallonië), Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland. Iedere Desk selecteert één project uit eigen land.

Hotel, catering en deelname aan het programma worden verzorgd door de organisatie. Alleen de reiskosten zijn voor rekening van de deelnemers zelf. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frank Herman van MEDIA Desk Vlaanderen om een aanvraagformulier te ontvangen en solliciteer vóór 18 april 2019!

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter