2 plaatsen voor Vlaamse producenten voor de workshop ACE Series Special

ACE Logo
25 april 2019
ACE Series Special is een nieuwe zesdaagse workshop voor ervaren producenten van series en vindt plaats van 4 t/m 9 november in Brussel. 2 plaatsen zijn gereserveerd voor Vlaamse deelnemers via het VAF. Tot 1 juni kun je je kandidaat stellen.

Via deze workshop kunnen de deelnemers hun kennis m.b.t. de ontwikkeling en productie van fictiereeksen voor een internationaal publiek verdiepen en/of hun activiteiten uitbreiden naar de productie van kwalitatieve TV-reeksen met internationaal potentieel. Voor deze eerste editie zijn er zestien plaatsen, waarvan er minstens twee gereserveerd worden voor Vlaamse producenten. 

De ACE Series Special vindt plaats in Brussel van 4 tot 9 november 2019. De geselecteerde deelnemers volgen een intensief programma waarbij de focus ligt op de creatieve en financiële aspecten van de productie van fictiereeksen. Er zijn sessies over marketing, publieksbereik, internationale aanpak en business-strategie. Twee van de zes dagen worden gewijd aan de rol en meerwaarde van producenten m.b.t. storytelling en scriptontwikkeling.

De deelnemers krijgen tijdens de workshop een persoonlijke mentor. Na de workshop worden ze gedurende een jaar online opgevolgd. Er zijn veel netwerkmogelijkheden met collega’s. 

Enkel wie eigenaar, partner of vennoot is van een onafhankelijke film- of tv-productiemaatschappij kan deelnemen aan de ACE Series Special. Je moet ook lid zijn van ACE (of een vergelijkbaar niveau van ervaring kunnen aantonen) en momenteel een tv-reeks ontwikkelen die geschikt is voor coproductie.

ACE Series Special is een initiatief van ACE Producers in samenwerking met het VAF en met de steun van Flow Postproduction, Casa Kafka Pictures en Creative Europe MEDIA Desk Vlaanderen.

Je kan je tot 1 juni 2019 kandidaat stellen via de website van ACE Producers

Voor meer informatie kan je terecht bij ACE Producers of Siebe Dumon.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter