i-Portunus lanceert drie pilot oproepen voor mobiliteit van kunstenaars

i portunus
17 april 2019
i-Portunus is een project dat geselecteerd en gefinancierd wordt door het Creative Europe programma van de Europese Unie. Het ondersteunt korte-termijn-mobiliteit van kunstenaars en cultuurwerkers. Op 17 april publiceerde het de eerste oproep hiervoor.
Het project wordt beheerd door een consortium geleid door het Goethe-Institut met Institut français, Izolyatsia and Nida Art Colony of Vilnius Academy of Arts.
 
Tussen april en september 2019, zal i-Portunus drie oproepen lanceren, waarmee het 350 tot 500 projecten van kunstenaars en / of cultuurwerkers die actief zijn in de beeldende - en podiumkunsten zal ondersteunen voor internationale verplaatsingen van 15 tot 85 dagen. De aanvraag voor deze mobiliteit moet een specifiek en helder doel hebben, zoals de ontwikkeling van een internationale samenwerking, een productie-georiënteerde residentie, de presentatie van werk in het buitenland, de ontwikkeling van een project met de plaatselijke gemeenschap of een project dat de professionele ontwikkeling bevordert.
 
Dit type van ondersteuning voor mobiliteit zal een permanente Actie worden onder het Creative Europe programma 2021-2027.
 
Huidige Oproep
Aanvang: 17 april 2019
Deadline: 15 mei 2019
Bekendmaking Resultaten: 7 juni 2019
Vroegste vertrekdatum: 15 juni 2019
Uiterste terugkeerdatum: 31 december 2019
www.i-portunus.eu
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter