IDFA Industry Talk: SVOD - Herpositionering van de documentaire industrie

IDFA industry Talk
6 november 2018
De documentaire-industrie staat voor een serieuze uitdaging. Waar liggen de kansen in deze veranderende wereld van nieuwe EU-regelgeving en wat is de invloed van de grote streamingdiensten? Deze Industry Talk biedt belangrijke spelers op dit gebied een platform.

Beleidsmakers, omroepen, financiers en documentaire professionals, delen hun mening en visie over het veranderende medialandschap van vandaag de dag. Creative Europe Desk Nederland en Vlaanderen zijn co-host van deze Industry Talk. Ook binnen het MEDIA Programma is men bewust van de gevolgen van de digitalisering en de wereldwijde concurrentie. Wat kan er worden gedaan om hoogstaande (Europese) documentaire projecten te stimuleren en ervoor te zorgen dat Europese producties op grotere schaal worden verspreid?

Gasten: Guiseppe Abbamonte - TBC (Europese Commissie), Axel Arno (European Broadcasting Union, SVT), Justine Nagan (POV), James Bridges (iwonder), Paul Pauwels (European Documentary Network).

Moderator. Simon Kilmurry (Internationale Documentaire Vereniging): Simon Kilmurry (Internationale Documentaire Vereniging)

Dinsdag 20 november15u00-16u30, Amsterdam, Brakke Grond, Rode Zaal.
Voor alle IDFA pashouders. Er zijn een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor het netwerk van de Creative Europe Desken. Wil je hierbij aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar MEDIA@creativeeuropedesk.nl

Klik hier voor meer informatie, het hele industrieprogramma vind je hier.

Deze IDFA Industry Talk is i.s.m. Creative Europe Desk Nederland en Vlaanderen

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter