MEET YOUR NEIGHBOURS - Speed Dating Sessie @gamescom 2019

Foto Games Com
5 juli 2019
Ga jij ook in augustus naar GAMESCOM in Keulen? Wil je gameprofessionals uit onze buurlanden ontmoeten en praten over de financiering, ontwikkeling en distributie van games? Meld je dan snel aan voor de speed dating sessie Meet your Neighbours op 21 augustus.

Holland Pavilion (Hall 4.1, Stand A65/B70), Koelnmesse
wo 21 augustus 2019 | 10u30 - 11u30

Voor het vierde jaar op rij, nodigen we gameontwikkelaars en publishers van narratieve games uit, die afkomstig zijn uit Frankrijk, België, Nederland, het VK en Duitsland (Noord-Rhein-Westphalen). 

Meet Your Neighbours vindt plaats in het Holland Pavilion, Hall 4.1, Stand A65/B70. Registratie start om 10u00 en het event begint stipt om 10u30.
 

Geïnteresseerd om deel te nemen?

Vul het ONLINE AANMELDINGSFORMULIERin vóór 25 juli 2019.
Let op: het aantal plaatsen is zeer beperkt! Wacht dus niet. De geselecteerde deelnemers zullen begin augustus worden geïnformeerd. 
 

Meer informatie over financiering via Creative Europe MEDIA

Frank van de MEDIA Desk Vlaanderen is aanwezig op GAMESCOM. Hij kan je informatie geven over de financieringsmogelijkheden die Creative Europe MEDIA biedt voor de ontwikkeling van videogames. Contacteer Frank via frank.herman@vlaanderen.be

TIP! Zorg ervoor dat je de juiste GAMESCOM Trade Visitor-pas hebt om toegang te krijgen tot de Business Area. Meer informatie vind je hier.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter