Nieuwe Europese Muziekprijs: Music Moves Europe Talent Awards

Music Moves Europe Talent Awards
28 augustus 2018
De Music Moves Europe Talent Awards is de nieuwe jaarlijkse Europese prijs voor muziek en de opvolger van de European Border Breakers Awards. De nominaties zijn in september 2018 en de uitreiking van de prijs vindt plaats op 16 januari 2019 tijdens Eurosonic Nooderslag

De prijs is bedoeld voor artiesten die de Europese hedendaagse muziek vertegenwoordigen en wil daarme opkomend talent uit Europa in de kijker zetten en hen helpen bij een internationale carrière. De nominaties vinden plaats tijdens het Reeperbahn Festivak in Hamburg in september 2018. In november zullen de namen worden bekend gemaakt van de 12 winnaars die hun prijs op woensdag 16 januari 2019 in ontvangst zullen nemen tijden het Eurosonic Noorderslag (ESNS) in Groningen.

De Music Moves Europe Talent Awards zijn medegefinancierd door het Creative Europe programma, in samenwerking met de stad en provincie Groningen, het Nederlands Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De prijzen worden vertegenwoordigd door ESNS en het Reeperbahm Festival, in samenwerking met Yourope, European Broadcasting Union (EBU), Independent Music Companies Association (IMPALA), International Music Managers Forum (IMMF), Liveurope, Live DMA, European Music Exporters Exchange (EMEE) en Digital Music Europe (DME).

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter