Partners gezocht voor nieuwe Europese samenwerkingsprojecten

9 oktober 2018
Twee organisaties in Italië en Denemarken zoeken partners voor een subsidieaanvraag voor een Europees samenwerkingsproject.

Italië - Ama Festival

Het Ama Festival is een cultureel event dat jaarlijks plaatsvindt in juli te 'Casa Ama', de grootste therapeutisch gemeenschap van Ama Aquilone. Het event bestaat uit meetings, debatten, theaterperformances en concerten. Het project is onderdeel van een cultureel event rond herdenking en viering. Aan het einde van elke therapie, krijgen de patiënten altijd een dag van onderling sociaal delen met de anderen die het behandelingsprogramma hebben beëindigd, samen met hun famiies, werknemers en vrienden van het coöperatief. Meer informatie en contact: www.ama.coop simone@ama-aquilone.it.

Denemarken - Departement van Gezondheid en Cultuur van de gemeente Aalborg

Het project biedt economische groei en een kader voor een creatieve productieve en marktgeoriënteerde muziekomgeving. Het biedt ondersteuning en creëert concrete initiatieven in het kader van de ritmische muziek, die bedoeld zijn voor muzikanten, locale muziekondernemers, organisaties, managers, muziekbedrijven, producenten, muzikanten en agentschappen. Voor meer informatie, contacteer: Rasmus Krogh, Culture Consultant, +45 31 99 01 01, rasmus.krogh@aalborg.dk.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter