Schrijf je in voor het MIFA Networking Dinner

Annecy 2019
16 mei 2019
Ter gelegenheid van deze gerenommeerde animatiefilmmarkt MIFA in Annecy organiseren de MEDIA Desks van Vlaanderen, Brussel-Wallonië, Nederland, Luxemburg en Zweden voor de derde keer een netwerkdiner op dinsdag 11 juni. Deadline om je op te geven is 24 mei.

De Marché du Film d'Animation (MIFA) in het kader van het Annecy Filmfestival (10-15 juni 2019) vindt dit jaar plaats van 10 t/m 14  juni.
Ter gelegenheid van deze gerenommeerde  animatiefilmmarkt, organiseren de MEDIA Desks van Vlaanderen, Brussel-Wallonië, Nederland, Luxemburg en Zweden voor de derde keer een netwerkdiner op dinsdag 11 juni.  Dit diner biedt aan (aankomende) animatieproducenten met een internationaal coproductiepotentieel de mogelijkheid om andere producenten te ontmoeten en hun internationaal netwerk uit te breiden. Van ieder deelnemend land (België, Nederland, Luxemburg en Zweden) zullen er een aantal producenten worden uitgenodigd.

Wil je je graag opgeven als potentieel deelnemer?

Stuur een e-mail met een korte Engelstalige omschrijving van je project naar Frank Herman van MEDIA Desk Vlaanderen. De deadline is 24 mei 2019. De deelname aan het diner is gratis, maar er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Dus wacht niet te lang om je in schrijven. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Frank van MEDIA Desk Vlaanderen is zelf ook aanwezig op MIFA van 10 t/m 14 juni. Je kunt met hem daar een afspraak maken via e-mail.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter