Workshop "How to CONNeXT?”

Connext Camp 2019
12 juni 2019
In oktober gaat de 3de editie van CONNeXT|camp door in Kinepolis Gent. Internationale sprekers geven dan uiteenzettingen die interessant zijn voor film en televisieproducenten. Als voorbereiding hierop, organiseert Flanders Image/ VAF een workshop op 20 juni.

CONNeXT en CONNeXT|camp zijn een initiatief van Flanders Image, de internationale promotiecel van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), met de steun van Grid, Lites en de Creative Europe Desk Vlaanderen.

WORKHOP 20 JUNI
Als voorbereiding op CONNeXT-Camp, organiseert op 20 juni Flanders Image/VAF de workshop "How to CONNeXT?” Tijdens deze workshop krijg je praktische informatie over hoe je efficiënt je deelname aan een internationale film- of TV-markt voorbereidt. Met een reeks do's en don'ts leer je pitching- en presentatieskills. Hoe je jezelf en je project het beste voorstelt, wat je wel en niet kan tonen, waar je het best de nadruk op legt en en hoe je het netwerken achteraf aanpakt.
De workshop is in de eerste plaats gericht aan de professionals die in oktober deelnemen aan het internationaal networkingevent CONNeXT, maar staat ook open voor wie initiatieven van VAF-Talentontwikkeling volgt.
 
PROGRAMMA:
Drie Britse media- en marketingexperts, Clare Crean, Wendy Mitchell en Deborah Rowland, zullen concreet en doelgericht advies geven dat meteen inzetbaar is. Kortom, je leert het onderste uit de kan te halen tijdens belangrijke events. 
 
De workshop start op donderdag 20 juni om 9.30u stipt.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 9u00: onthaal met koffie en thee
  • 9u30: korte inleiding
  • 9u40: Sales, Distribution and Reaching Your Audience at CONNeXT, Clare Crean (international sales expert)
  • 10u30: The Do's and Don'ts of Pitching at CONNeXT, Deborah Rowland(marketing and distribution expert)
  • 11u30: Press Strategy and Materials for CONNeXT and beyond, Wendy Mitchell (contributing editor at Screen International and host of CONNeXT Projects & WIPs)
  • 12u30: einde

WAAR ?
Huis van de Vlaamse Film (Bischoffsheimlaan 38, 1000 Brussel). 

OPGELET !
Inschrijven is verplicht via de link (deadline 17 juni). Voor elke deelnemer die niet komt opdagen, rekenen wij een no-show fee van 25 EUR aan.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter