Subprogramma Cultuur

Het subprogramma Cultuur wil internationale samenwerking met Europese culturele en creatieve sectoren aanmoedigen. Aandacht gaat naar transnationale mobiliteit van culturele spelers en circulatie van creaties, en ook naar professionele ontwikkeling via uitwisseling van goede praktijken, innoverende businessmodellen, digitale toepassingen, publieksontwikkelingsstrategieën en netwerking.

Hier vind je de database van de Europese Commissie met alle samenwerkingsprojecten van het Culture Subprogramma die ooit zijn gefinancierd, incl de websites van de projecten.  

 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

Music Moves Europe
Music Moves Europe: nieuwe oproep voor Europese cocreatie en coproductie
Begin 2020 werd binnen Music Moves Europe, het initiatief van de Europese Commissie om de muzieksector te ondersteunen en versterken, een oproep gepubliceerd voor Europese cocreatie en coproductie.
Music Moves Europe
Music Move Europe: nieuwe tender voor deskundigenstudie over gezondheid en welzijn binnen de muzieksector
De Europese Commissie publiceerde op 21 november 2019 een tender voor een studie over de gezondheid en het welzijn van muziekprofessionals. De deadline om in te zenden is 3 februari 2020
Charlotte Adigéry.
Music Moves Europe Talent Awards 2020
De jaarlijkse Europese muziekprijs Music Moves Europe Talent Awards viert opkomende artiesten die het geluid van vandaag en de toekomst vertegenwoordigen. In totaal zijn 16 artiesten genomineerd voor de Music Moves Europe Talent Awards 2020, waaronder Charlotte Adigéry.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de creatieve en culturele sectoren? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Hoe en waar vind je andere organisaties om samen een Europees samenwerkingsproject mee te organiseren? Hier vind je een overzicht van partner searches, databanken en tips.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infossessies en workshops die Culture Desk Vlaanderen (mede) organiseert, alsook externe culturele evenementen zoals conferenties, seminaries en festivals.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter