Subprogramma Cultuur

Het subprogramma Cultuur wil internationale samenwerking met Europese culturele en creatieve sectoren aanmoedigen. Aandacht gaat naar transnationale mobiliteit van culturele spelers en circulatie van creaties, en ook naar professionele ontwikkeling via uitwisseling van goede praktijken, innoverende businessmodellen, digitale toepassingen, publieksontwikkelingsstrategieën en netwerking.

Hier vind je de database van de Europese Commissie met alle samenwerkingsprojecten van het Culture Subprogramma die ooit zijn gefinancierd, incl de websites van de projecten.  

 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

Oproep 'Europese Samenwerkingsprojecten 2020'
Oproep 'Europese Samenwerkingsprojecten 2020'
Het Uitvoerende Agentschap EACEA heeft de subsidieoproep 2020 voor 'Europese Samenwerkingsprojecten' gepubliceerd op 2 oktober 2019. De deadline is 27 november.
Verwachte publicatie van oproep 'Literaire Vertalingen 2020'
Verwachte publicatie van oproep 'Literaire Vertalingen 2020'
De publicatie van de oproep 'Literaire Vertalingen 2020' wordt verwacht midden januari 2020 met een verwachte deadline van 9 april 2020. De start van deze actie is najaar 2020 en is voor de duur van 2 jaar.
Verwacht: Nieuwe oproep 'Samenwerkingsprojecten met de Westelijke Balkanlanden'
Verwacht: Nieuwe oproep 'Samenwerkingsprojecten met de Westelijke Balkanlanden'
In december 2019 voorziet de Europese Commissie een éénmalige oproep voor ' Steun aan Europese Samenwerkingsprojecten met de Westelijke Balkan'. De geplande deadline is in maart 2020.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de creatieve en culturele sectoren? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Hoe en waar vind je andere organisaties om samen een Europees samenwerkingsproject mee te organiseren? Hier vind je een overzicht van partner searches, databanken en tips.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infossessies en workshops die Culture Desk Vlaanderen (mede) organiseert, alsook externe culturele evenementen zoals conferenties, seminaries en festivals.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter