Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.

Met een budget van bijna 756 miljoen euro voor de hele periode van 2014 tot 2020, beschikt het subprogramma Media over 56% van het totale budget van Creative Europe. 

Naast de 28 EU-lidstaten zijn er tal van andere landen die deelnemen aan het subprogramma Media.

 

Schrijf je in voor de verschillende MEDIA-nieuwsbrieven
Schrijf je in voor de verschillende MEDIA-nieuwsbrieven
Vanaf nu is het mogelijk om - naast onze algemene MEDIA-nieuwsbrief - je in te schrijven voor onze verschillende MEDIA-nieuwsflashes op basis van je interesseveld.
logo are you series?
Are You Series?
De 6e editie van 'Are You Series?' vindt dit jaar plaats van 10 t/m 16 december. Je kan weer deelnemen aan een marathon van exclusieve previews, bingescreenings, ontmoetingen, lezingen, debatten, en veel meer.
feestdagen 2019
Sluiting MEDIA Desk tijdens de eindejaarsperiode
Van 24 december 2018 t/m 6 januari 2019 is Creative Europe MEDIA Desk gesloten.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter