Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.
 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

The Favorite
13 MEDIA-gesteunde films genomineerd voor European Film Awards 2019
De nominaties voor de 32ste European Film Awards zijn aangekondigd. Van de 27 nominaties zijn er 13 films door het MEDIA-programma gesubsidieerd.
Hotel Beau Sejour
Bijna een miljoen euro steun voor Belgische series via de MEDIA-oproep TV-Productie 2019
Het Uitvoerende Agentschap heeft de selectieresultaten bekend gemaakt van de subsidieoproep TV-Productie EACEA 25/2018 met deadline 28 mei 2019. 3 van de 6 ingezonden Belgische series krijgen in totaal 904.135 euro:
Are You Series
'Are You Series? 2019
Van 11 tot 15 december richt BOZAR de schijnwerpers opnieuw op series: dan is het weer tijd voor Are You Series?, het festival met exclusieve avant-premières, gerenommeerde gasten, bingewatching en webserie. Dit jaar schenkt men het eerst ook aandacht aan VR.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter