Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.
 

Cross-sectorale Subsidies

Kijk ook naar Cross-sectorale Subsidieoproepen voor culturele en creatieve organisaties.

NIEUW! Publicatie MEDIA-oproepen 2020
NIEUW! Publicatie MEDIA-oproepen 2020
Het Uitvoerende Agentschap EACEA heeft alle MEDIA-oproepen voor 2020 gepubliceerd. In afwachting tot de Nederlandstalige publicatie van alle oproepen op deze site, vind je hieronder een tabel met alle data die je ook kunt downloaden als pdf.
filmquiz 2019
Doe mee met de filmquiz en win een reis naar de European Film Awards in Berlijn
Hou je van Europese films? Ooit gedroomd om te gaan naar een award ceremonie? Test je filmkennis door mee te doen met de quiz. De Europese Commissie geeft 8 trips weg voor de European Film Awards in Berlijn op 7 december 2019.
Disinformation
Europese Commissie publiceert oproep voor de creatie van een European Digital Media Observatory
De Europese Commissie heeft een oproep gepubliceerd voor de creatie van een digitaal platform die desinformatie in Europa helpt bestrijden.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter