Subprogramma Media

Het subprogramma Media subsidieert initiatieven ter versterking van de Europese audiovisuele sector. Subsidieaanvragen zijn mogelijk voor ontwikkeling (fictie, animatie, docu en videogames), tv-productie, distributie, vertoning, festivals, trainingen en initiatieven ter bevordering van filmedudatie en markttoegang.

Met een budget van bijna 756 miljoen euro voor de hele periode van 2014 tot 2020, beschikt het subprogramma Media over 56% van het totale budget van Creative Europe. 

Naast de 28 EU-lidstaten zijn er tal van andere landen die deelnemen aan het subprogramma Media.

 

oproep media
Deadlines voor MEDIA-subsidieaanvragen in 2019
Noteer alvast de aankomende deadlines voor alle MEDIA subsidieoproepen in 2019.
De mensen
De Mensen geselecteerd voor Co-Pro Pitching Sessions tijdens Series Mania
Series Mania maakte onlangs de 16 series bekend die werden geselecteerd voor de Co-Pro Pitching Sessions op 25 maart 2019. Het productiehuis De Mensen is één van de gelukkigen.
Volg MEDIA Desk Vlaanderen via Facebook!
Volg MEDIA Desk Vlaanderen via Facebook!
Voor alle nieuws, MEDIA-oproepen, industry-events en trainingen, kan je de MEDIA Desk volgen via facebook volgen.

Welke subsidiemaatregelen biedt Creative Europe ter ondersteuning van de audiovisuele sector? Hier vind je uitleg over deadlines, voorwaarden, budget, selectiecriteria en aanvraagprocedures.

Wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Het subprogramma Media steunt een 85-tal internationale opleidingen voor audiovisuele professionals.

Hier vind je een chronologisch overzicht van infosessies en workshops die Media Desk Vlaanderen (mede)organiseert. Daarnaast ook een uitgebreide selectie van andere (internationale) industrie-events zoals de belangrijkste coproductie- en buyers markten, filmfestivals, workshops en pitching sessies.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter