Partner Search

Om een succesvol samenwerkingsproject te realiseren, is een de opbouw van een goed samenwerkingsverband cruciaal. Bovendien geldt de kwaliteit van het partnerschap ook als één van de vier toekenningscriteria voor deze actie (20 punten), naast relevantie tot de Creative Europe programma-objectieven (30 punten), kwaliteit van de projectactiviteiten (30 punten) en communicatie & verspreiding van de projectresultaten (20 punten).

Ben je nog op zoek naar internationale partners om een samenwerking op te zetten? Naarmate de deadline van de oproep nadert, zullen wij op deze pagina organisaties vermelden die nog op zoek zijn voor partners in hun samenwerkingsproject.

PARTNER SEARCH DATABANK

Sommige collega's Creative Europe Desk hebben een eigen partner search databank opgezet. Hier kan je oproepen raadplegen of zelf online een oproep plaatsen:

Creative Partners EUCLID: EUCLID-UK biedt een platform aan culturele organisaties op zoek naar partners in het kader van Europese subsidieprogramma’s Creative Europe, Erasmus+, Europe for Citizens, Horizon 2020, Life+ en Interreg A & B.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter