Creative Europe Desk - Vlaanderen

Creative Europe Desk - Vlaanderen is het service- en informatiepunt voor het Creative Europe-programma, gericht op de professionelen uit de culturele, audiovisuele en creatieve sectoren in Vlaanderen en Brussel. De desk maakt deel uit van de Communicatiedienst binnen het Departement CJM (Cultuur, Jeugd en Media) van de Vlaamse Overheid.

Wij bieden:

  • informatiesessies, workshops en advies op maat over het Creative Europe-programma
  • begeleiding bij de voorbereiding van subsidieaanvragen in het kader van Creative Europe
  • hulp bij het zoeken naar samenwerkingspartners uit andere Europese landen
  • informatie over filmmarkten, filmfestivals, MEDIA-opleidingen en andere activiteiten ter professionalisering en internationalisering van de Vlaamse culturele en audiovisuele sectoren
  • vakexpertise over de Europese culturele, creatieve en audiovisuele sectoren en het Europees cultureel en audiovisueel beleid via een netwerk aan contacten met Europese organisaties en professionelen
  • eerstelijnsinformatie over andere Europese fondsen en aanvullende financiering.

Contacteer ons.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming
 
Sinds 25 mei 2018 volgt de Creative Europe Desk - Vlaanderen de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Dit is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers beter te beschermen. Ons privacybeleid is hieraan aangepast. 

Heb je een vraag over de verwerking van je persoonsgegevens? Raadpleeg dan de info die het Departement Cultuur Jeugd en Media opstelde over gegevensverwerking en gegevensbescherming. ​Creative Europe Desk - Vlaanderen valt namelijk onder dit Departement CJM van de Vlaamse Overheid​.

 

Andere Creative Europe Desken in België en Europa

Desk Europe Créative - Wallonie-Bruxelles: en Belgique francophone, le Desk est soutenu et accueilli par la Fédération Wallonie-Bruxelles (Communauté française de Belgique). 

Een overzicht van alle Creative Europe Culture & Media Desken vind je hier.

Communicatie & Webmaster

Romy Wuyts

Email Romy Wuyts: romy.wuyts (at) cjsm.vlaanderen.be

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter