Agora Film Market & Crossroads Co-production Forum 2019

logo agora Crossroads
Type: 
  • Coproductiemarkt
  • Buyers-markt
  • Pitching-sessie
Genre: 
Fictiefilm
Datum: 
2 november 2019 - 9 november 2019
Locatie: 
Thessaloniki (GR)
Organisator: 
Thessaloniki International Film Festival
Deadline(s): 
  • 15 juli 2019 (Crossroad Co-Production Forum (verstreken))
  • 6 september 2019 (Agora Works in Progress (verstreken))
  • 16 september 2019 (Agora Film Markt (verstreken))

'Agora Industry' is het industrieprogramma georganiseerd door het Thessaloniki International Film Festival en bestaat uit het volgende:

1. Agora Work in Progress: 7 november 2019 - deadline 6 sep 2019

Een ontmoetingsdag waar geselecteerde sales agents, distributeurs en festivalprogrammatoren de nieuwste langspeelfilms uit de Mediterraanse, Balkan en Centraal-Europese regio's in postproductiefase kunnen ontdekken. Inschrijven kan tot 5 september 2016.
 

2. Agora Filmmarkt: 2-9 november 2019 - deadline 16 sep 2019

Tijdens deze filmmarkt worden filmprofessionals uit de Mediterraanse, Balkan en Centraal-Europese regio's in contact gebracht met de internationale industrie. 
 

3. Crossroads Co-Production Forum: 6-9 november 2019 - deadline 15 jul 2019

Een coproductieforum gericht op producenten met een lanspeelfictieproject in preproductiefase en met een link naar de Mediterraanse, Balkan en Centraal-Europese regio's (link=inhoudelijk of productioneel).

De Crossroads Awards bestaan uit de Co-Production Award (Two Thirty Five Inc., post-production service) en de CNC Development Award (10.000 euro). Daarnaast reikt MFI Script 2 Film Workshops een beurs uit aan één van de projecten en biedt Initiative Film (FR) een scenario-ontwikkelingsprogramma aan aan één Grieks project. Tot slot selecteert Sofia Meetings een project dat gepresenteerd wordt tijdens hun volgende sessie en Cinemed selecteert een project voor hun ontwikkelingssteun. 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter