Atelier for Young Festival Managers

European Festivals Association
Type: 
  • Conferentie
  • Festival
Datum: 
13 november 2019 - 19 november 2019
Locatie: 
Eurometropolis regio Lille-Kortrijk en Valenciennes
Organisator: 
Festival Academy ism NEXT Festival
Deadline(s): 
15 juni 2019
De Festival Academy (initiatief van de European Festivals Association), doet een oproep aan jonge festivalmakers voor het 'Atelier for Young Festival Managers,' dat plaatsvindt van 13 t/m 19 november 2019 tijdens het NEXT Festival in de Eurometropolis regio.

Het Atelier wordt georganiseerd in samenwerking met het NEXT Festival en biedt 35 gepassioneerde festivalmakers de gelegenheid om 7 dagen door te brengen met een groep van jonge en ervaren festivalleiders, culturele activisten en artiesten uit de Eurometropolis regio Lille-Kortrijk en Valenciennes (BE/FR). 

Festivalmanagers afkomstig vanuit de hele wereld kunnen zich kandidaat stellen. De deadline is 15 juni 2019.

Het Atelier biedt nieuwe perspectieven, onderzoekt de essentie van het waarom en hoe van festivals in een globale context. Daarnaast is het een gelegenheid om ervaringen te delen en te reflecteren over relevante topics. Mentors en gastsprekers delen er hun rijke ervaring en beantwoorden vragen aan de festivalmakers van de volgende generatie.

Het Atelier biedt de deelnemers ook de kans om de performances bij te wonen tijdens het NEXT Festival, artiesten te ontmoeten en achter de schermen te kijken van een cross-borderfestival.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter