Children & Youth - The Importance of Dedicated Spaces

Children and Youth
Type: 
Conferentie
Genre: 
Kinder- & Jeugdfilm
Datum: 
17 september 2020 - 18 september 2020
Locatie: 
Rijeka (HR) en Online
Organisator: 
MEDIA Desk Kroatië i.s.m. de CE MEDIA Desks

Creative Europe MEDIA Desk Kroatië en Art-kino Rijeka organiseren in samenwerking met het Kids Regio-initiatief en de andere MEDIA Desks een tweedaagse conferentie Children & Youth - The Importance of Dedicated Spaces die op 17 en 18 september 2020 in Rijeka (HR) en online zal plaatsvinden.

Het doel van de conferentie is om het belang van hoogwaardige filminhoud en filmeducatie voor het jonge publiek te benadrukken. 

De eerste dag van de conferentie, 17 september, is gewijd aan paneldiscussies die zich zullen richten op films voor kinderen en filmeducatie. Daarnaaast worden verschillende speciale ruimtes voor kinderen gepresenteerd, evenals voorbeelden van nationale strategieën voor filmeducatie.

De tweede dag van de conferentie, 18 september, vindt plaats in virtuele chatrooms waar de deelnemers het belang van verschillende educatieve benaderingen zullen bespreken. Daarnaast komen initiatieven op het gebied van filmeducatie aan bod, succesvolle showcases en de verbanden kunnen tussen boeken en films.

Meer informatie over het conferentieprogramma vind je via deze link.

De Conferentie is online via deze Zoom-link.
Meeting ID: 834 3116 8416
Passcode: 251628

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter