'Co-designing Our Cities' Conference

CCSC conferentie
Type: 
Conferentie
Datum: 
3 februari 2021 - 4 februari 2021
Locatie: 
online
Organisator: 
Cultural Creative Spaces and Cities
Deadline(s): 
2 februari 2021
 
Na de drie co-creatieve beleidsevenementen in Gent en een gezamenlijk digitaal evenement in 2020, organiseert Cultural Creative Spaces and Cities een conferentie op 3 en 4 februari 2021 waar de beleidsconclusies en -output van het omvangrijke tweejarige project 'Our Cities' zal worden gepresenteerd.
 
Onder leiding van een consortium van tien toekomstgerichte organisaties, waaronder Culture Commons Quest Office (CCQO)- (ARIA) UA Antwerpen en Timelab Gent, hebben tientallen belanghebbenden in heel Europa onderzocht hoe participatief bestuur en gemeenschappelijke praktijken een duurzamere toekomst voor Europa kunnen uitwerken.
 
Keynotesprekers zullen inspirerende casestudy's presenteren over commoning delen, evenals gedachten over de toekomst van co-creatief overheidsbeleid van zowel het basis- als het lokale, regionale en Europese niveau. Daarnaast zal de conferentie de gelegenheid bieden om enkele van de methoden voor het co-creëren van beleid uit te proberen die door de CCSC-projectpartners zijn ontwikkeld. 
 
Praktische info

 

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter