Coaching sessie "Chinese film market for Dutch & Flemish producers"

logo Bridging the Dragon
Type: 
Webinar
Genre: 
Fictiefilm
Datum: 
16 juni 2021
Locatie: 
online
Organisator: 
Bridging the Dragon, VAF en Nederlands Filmfonds
Deadline(s): 
7 juni 2021
Samen met het Nederlands Filmfonds en het Vlaams Audiovisueel Fonds organiseert de Sino-Europese producentenvereniging Bridging the Dragon op woensdag 16 juni een informele online coachingsessie die exclusief gewijd is aan Nederlandse en Vlaamse producenten. 
 
Onze industrie is het afgelopen jaar zwaar getroffen door de pandemie. Daar staat tegenover dat de box office in China floreert en filmmakers druk bezig zijn met allerlei gediversifieerde content. Meer dan ooit geloven wij dat het belangrijk is dat Europese producenten voorbereid zijn om de vele kansen te benutten die deze nieuwe en enorme markt biedt. Daarom hebben we besloten om in deze nog steeds reisbeperkte tijd gebruik te maken van de virtuele ruimte en een reeks informele online coachingsessies te organiseren voor lokale professionals. In kleine groepjes kunnen de deelnemers specifieke vragen stellen over de Chinese markt of over hun individuele projecten. 
 
De sessie zal worden gestructureerd in drie delen:
  1. een overzicht van de huidige Chinese filmmarkt en de kansen die deze biedt voor Nederlandse & Vlaamse producenten
  2. een casestudy of uitwisseling over genre-/speelfilms
  3. een gesprek en discussie over de mogelijkheden voor familie entertainment en animaties
 
VOOR WIE?
Deze sessie is bedoeld voor Nederlandse en Vlaamse producenten die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en een dieper inzicht willen krijgen in de Chinese filmmarkt. Het zou een voordeel zijn om eerdere ervaring te hebben in het produceren van speelfilms en internationale coproducties. 
 
REGISTREREN
Gelieve uw interesse hier te registreren voor maandag 7 juni. Het bijwonen van de sessie is gratis. Er zal een selectie worden gemaakt om de beste interactie binnen de kleine groep te behouden. Voor vragen kunt u schrijven naar info@bridgingthedragon.com.
 
WANNEER?
De sessie wordt gehouden op woensdag 16 juni van 10:00 tot 12:00 uur. De inschrijvers zullen te zijner tijd per e-mail op de hoogte worden gebracht van de status van hun inschrijving. 
 
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter