Digital Cross Innovation Conference

Digital Cross Innovation Conference
Type: 
Conferentie
Datum: 
2 december 2020 - 4 december 2020
Locatie: 
Online
Organisator: 
Hamburg Kreative Gesellschaft
De creatieve industrie is hard getroffen door het coronavirus over de hele wereld. Na de eerste schok hebben velen deze crisis echter gebruikt als een tijd voor innovatie en vruchtbare heroriëntatie. Als regionale promotor van de creatieve industrieën en initiatiefnemer van de Cross Innovation Hub organiseert Hamburg Kreativ Gesellschaft de Digital Cross Innovation Conference van 2 t/m 4 december 2020.
 
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:
 
  • Innovatiecycli worden korter, markten worden complexer - de randvoorwaarden voor bijna alle industrieën veranderen snel. Er zijn nieuwe en snelle oplossingen nodig om concurrerend te blijven in de wereldwijde concurrentiestrijd.
  • Wat is er natuurlijker dan de beginfase van het innovatieproces open te stellen voor creatieve professionals die zich dagelijks bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe, nuttige ideeën? Ontwerpers, gamerontwikkelaars, architecten, musici en andere creatieven zijn niet alleen dienstverleners, maar ook adviseurs.
  • Hoe kan de publieke sector randvoorwaarden creëren voor succesvolle cross-innovatieprocessen met de creatieve industrie?

Meer info over deze online conferentie, vind je binnenkort op de site van Hamburg Kreativ Gesellschaft.
Save the date alvast: 2 - 4 december 2020.

Registratie via deze link.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter