ENCATC Congress

Type: 
Conferentie
Datum: 
17 oktober 2022 - 19 oktober 2022
Locatie: 
Antwerpen en Brussel
Organisator: 
ENCATC
Deadline(s): 
16 oktober 2022

Internationalisering en digitalisering bieden nieuwe manieren om gemeenschappen op te bouwen, kennis te delen en cultureel management en beleid te diversifiëren.

Tegelijkertijd vereist onze steeds complexere wereld dat we innovatieve benaderingen ontwikkelen voor engagement, samenwerking en communicatie op het vlak van cultuur en creativiteit.
 
Het 2022 ENCATC Congres 'Internationalization in focus: theoretical, strategic, and management perspectives in education, research, policy and practice', nodigt onderzoekers, docenten, beleidsmakers, culturele managers en kunstenaars uit om deel te nemen aan een wereldwijd gesprek over internationalisering in de huidige wereld. 
 
Kom naar Brussel en Antwerpen om diverse perspectieven te verkennen en een dialoog op te bouwen met experts, leiders en vernieuwers in de gemeenschap van cultureel management en beleid. Lees meer hier en reserveer je plek.
 
Encatc is het Europese netwerk voor cultuurmanagement en -beleid, ondersteund door het Creative Europe Cultuurprogramma.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter