Kids Kino Industry 2022

Kids Kino 2022
Type: 
  • Pitching-sessie
  • Coproductiemarkt
Genre: 
Kinder- & Jeugdfilm
Datum: 
27 september 2022 - 30 september 2022
Locatie: 
Warsaw, Polen
Organisator: 
Kids Kino Industry
Deadline(s): 
31 mei 2022
Kids Kino Industry, internationaal coproductieforum en netwerkevenement, accepteert nu inzendingen. Ze zijn op zoek naar nieuwe diverse, vooruitstrevende film- en serie-ideeën om te presenteren aan Decision Makers en Investeerders.
 
Voor de editie van 2022 kunnen producenten hun projecten voor films en series voor een jong publiek indienen in 2 categorieën: in ontwikkeling, en werk in uitvoering.
 
Kids Kino Industry is een onderdeel van Kids Kino International Film Festival. Samen met Kids Kino.Lab, een workshop voor scriptontwikkeling, creëert het een breed scala aan initiatieven ter ondersteuning van de ontwikkeling, productie en verspreiding van kwaliteitsvolle kinderinhoud door de filmindustrie.
 
Elk jaar worden op het forum ongeveer 25 projecten in ontwikkeling en werk in uitvoering gepresenteerd en 1-2 projecten op het marktpresentatiegedeelte.
 
Jaarlijks wordt het evenement bijgewoond door meer dan 200 gasten. In voorgaande jaren bracht het forum vertegenwoordigers van de industrie samen die werken voor gevestigde bedrijven, zoals Netflix, ViacomCBS, Arri, Indie Sales, New Europe Film Sales, LevelK, TVP, KiKa, RTV Slovenija, Windrose, Platige Image, Beta Film, Film Republic, Canal+ Polska.
 
De deadline is 31 mei.
 
logo creative europe Media

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter