MIPCOM & MIPJunior 2020

Log MIP COM
Type: 
  • Conferentie
  • Buyers-markt
  • Coproductiemarkt
  • Pitching-sessie
Genre: 
  • Dramaseries
  • Televisie
Datum: 
12 oktober 2020 - 15 oktober 2020
Locatie: 
Cannes
Organisator: 
MIPCOM
Deadline(s): 
31 juli 2020 (early bird korting)

MIPCOM is eén van de grootste markten ter wereld voor entertainment- en tv-content en vindt jaarlijks plaats in het Palais des Festival in Cannes. Voorafgaand is er MIPJunior, de markt voor kinderprogramma's waarbij kopers, verkopers en producers het weekend voorafgaand aan MIPCOM elkaar ontmoeten.

 

VOOR 2020 EDITIE: Reductietarief

Vanwege zorgen rondom de COVID-19-pandemie zal er dit jaar geen Umbrella Stand van Creative Europe MEDIA op de MIPCOM 2020staan. 

Creative Europe MEDIA zal echter wel aanwezig zijn op MIPCOM met een Creative Europe MEDIA-infopunt en met een kleinschalige loungeruimte voor beneficienten van het MEDIA-programma.

Daarnaast kunnen MEDIA-beneficienten tot 31 juli profiteren van 65% korting op het standaardtarief op de accreditatie. Hoe? Registreer rechtstreeks via ReedMidem en gebruik de promo-code: MEDIAMIPCOM2020

Promo-voorwaarden:

MIPCOM (12-15 oktober, Palais des Festivals de Cannes): €595 +20% Franse BTW.
MIPJunior (10-11 oktober, JW Marriott Cannes) : €395 +20% Franse BTW

Restitutiebeleid: In het onwaarschijnlijke geval dat MIPCOM en MIPJunior zich genoodzaakt zien te annuleren, of in het geval van een reisverbod van de overheid (Frankrijk of uw land), worden uw inschrijvingskosten voor 100% terugbetaald of wordt het bedrag aangeboden als tegoed voor het MIPCOM online evenement of MIPTV/MIPCOM/MIPJUNIOR 2021.

In de tussentijd zijn we nog steeds bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om digitaal mogelijkheden te bieden en zullen we zo snel mogelijk meer informatie hierover delen.

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter