Partnersearches Erasmus+: Project Development Workshop

Type: 
Workshop
Datum: 
24 november 2020
Locatie: 
Brussel (BE)
Organisator: 
Vleva & ERRIN
Deadline(s): 
5 november 2020

Is je organisatie geïnteresseerd om mee te werken aan een internationaal project waarbij je ervaringen uitwisselt en/of innovatieve tools ontwikkelt? Dan kan je op 24 november deelnemen aan de Project Development Workshop, dus hou zeker deze datum vrij! Lees hier meer over het concept van de Project Development Workshop.

Tijdens deze workshop werken organisaties uit alle hoeken van Europa samen met hun partners aan hun Erasmus+-projectidee en geeft de Europese Commissie tips en tricks voor een Erasmus+-project. De deadline voor aanmelding als partner is donderdag 5 november 2020.

Past één van de projectideeën binnen de kerntaken en de strategie van je organisatie?

Meld je dan uiterlijk op donderdag 5 november (23u59) aan als potentiële partner, door het formulier dat bij uw project naar keuze hoort in te vullen, dit kan ook op deze site. Je kan zich slechts voor 3 projecten aanmelden.

Op 10 november hoort je of je kan deelnemen aan de Project Development Workshop. De selectie gebeurt op basis van de betrokkenheid van uw organisatie bij het thema en de bereidheid en motivatie van uw organisatie om zich te engageren in een project van 1 tot 3 jaar.

Dit is een partnering event. Jouw deelname aan de Project Development Workshop biedt geen garantie dat jouw project EU-subsidies zal ontvangen. Maar het is wel een prachtige gelegenheid om Europese organisaties te ontmoeten waarmee je in de toekomst kan samenwerken. De workshop is gratis. Het plenaire deel in de voormiddag is toegankelijk voor iedereen, alle informatie vind je hier. De namiddagsessies waar de projecten worden geschreven zijn enkel toegankelijk voor geselecteerde organisaties.

Dit event is een co-organisatie van VLEVA in samenwerking met andere regio’s in de schoot van de ERRIN werkgroep rond onderwijs.

Hebt je vragen? Contacteer Maarten Libeer van Vleva via maarten.libeer@vleva.eu.

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter