Series Lab Hamburg 2017

Logo Series Lab Hamburg
Type: 
  • Conferentie
  • Pitching-sessie
  • Workshop
Genre: 
  • Dramaseries
  • Financiering
Datum: 
3 oktober 2017 - 6 oktober 2017
Locatie: 
Hamburg (DE)
Organisator: 
Creative Europe Media Desk Hamburg e.a.
Deadline(s): 
12 juni 2017 (verstreken)

Van 3 t/m 6 oktober 2017 vindt de 2de editie plaats van het coproductie-event 'SERIE LAB HAMBURG plaats, net voorafgaande aan 'Filmfest Hamburg'. Het event is bedoeld voor 20 Europese producenten die internationale partners zoeken voor hun serie in ontwikkeling.

De focus van deze editie ligt op projectontwikkeling. Speciale gasten zijn de scenarist Nikolaj Scherfig (The Bridge) en dramaproducent John Yorke (BBC Writers Academy, Channel Four, BBC).

Het gedetailleerde programma zal binnenkort op deze website worden aangekondigd.

De deelname aan het lab is gratis. Accommodatie en catering zijn voor rekening van de organizators en samenwerkingspartners.  Teams bestaande uit een producent en scenarist mogen deelnemen, maar in dat geval worden alleen de accommodatie en catering van 1 persoon vergoed. Reiskosten zijn altijd voor rekening van de deelnemers.

Voorwaarde om deel te nemen is dat je een serieproject met internationale coproductie ontwikkelt, waarvan de financiering al gedeeltelijk rond is.

Het beste serieproject zal een prijs van 7.500 euro krijgen van de Duitse zender NDR.

HOE INSCHRIJVEN?
Schrijf uiterlijk op 12 juni 2017 een email met motivatie naar Joyce Palmers van Media Desk Vlaanderen.
 

SERIES LAB HAMBURG is een samenwerking tussen: Creative Europe Desk Hamburg, Film Fund Hamburg Schleswig-Holstein en Letterbox Filmproduktion. 
Met steun van: NDR, ZDF Enterprises, Sky Deutschland, Graef Rechtsanwälte, European Film Promotion en de Creative Europe Media Desken van Oostenrijk, Vlaanderen, Brussel-Wallonië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot-Brittanië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Torijn en Zwitserland.

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter