Series Lab Hamburg 2021

Logo Series Lab Hamburg
Type: 
  • Pitching-sessie
  • Workshop
Genre: 
Dramaseries
Datum: 
22 juni 2021 - 25 juni 2021
Locatie: 
Online
Organisator: 
CE Desk Hamburg en andere CE Desks
Deadline(s): 
18 april 2021

Het Series Lab Hamburg is een ontwikkelings- en coproductie-event dat twintig Europese producenten samenbrengt met een televisiedramaserie in ontwikkeling en die op zoek zijn naar internationale partners. Vorig jaar heeft het event niet plaats gevonden door de Covid-pandemie en dit jaar zal het volledig online doorgaan van 22 t/m 25 juni.

De deadline om je in te schrijven met je project is 18 april 2021.
 

Het Series Lab Hamburg is een ontwikkelings- en coproductie-event dat twintig Europese producenten samenbrengt met een televisiedramaserie in ontwikkeling en die op zoek zijn naar internationale partners.
 

Vier gerenommeerde internationale script-experts werken intensief samen met de teams aan hun projecten. Daarnaast biedt het Series Lab de mogelijkheid om één-op-één gesprekken te voeren met meer dan 20 Europese financiers, van commissioning editors tot internationale sales-agents.

Eén van de projecten heeft de kans om de 'Albatross' te ontvangen, een prijs van 7.500 euro, geschonken door de Duitse omroep NDR.

Het Lab wordt gecoördineerd door de Creative Europe MEDIA Desk Hamburg in samenwerking met de MEDIA-Desken uit België (Vlaanderen en Wallonië), Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland. Iedere Desk selecteert één project uit eigen land.

Neem dan contact op met Frank Herman van MEDIA Desk Vlaanderen om een aanvraagformulier te ontvangen en solliciteer vóór 18 april 2021!
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter