Webinar 'Circulatie van Europese Literaire Werken'

Type: 
Webinar
Datum: 
15 december 2022
Locatie: 
online
Organisator: 
EACEA

Op donderdag 15 december – aanvangsuur nog te bepalen - organiseert de Europese Commissie een Webinar over de oproep Circulatie van Europese literaire werken 2023. Alle actoren van de boekenketen zijn van harte welkom op deze online infosessie. Deze sessie verloopt in het Engels. Contacteer gudrun.heymans@vlaanderen.be voor meer info.
Deze oproep is gericht aan openbare en particuliere organisaties met expertise op het vlak van boeken, met name de verschillende actoren van de boekenketen (auteurs, vertalers, uitgevers, distributeurs, boekhandelaren, bibliothecarissen, organisatoren van literaire evenementen...) die Europese fictiewerken, voornamelijk geschreven in minder gesproken talen, wensen te vertalen, publiceren, verspreiden en promoten om zo een nieuw publiek te bereiken. 

De oproep staat open voor aanvragen van 1 begunstigde of van verschillende begunstigden die in een consortium zijn georganiseerd. Slechts één deelname is mogelijk uit een keuze van 3 projectcategorieën, namelijk: Cat.1 kleinschalig met minimaal 5 boeken, Cat.2 middelgrootschalig met minimaal 11 boeken of Cat.3 grootschalig met minimaal 21 boeken.    

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter