Workplace Europe

Studio Europa
Type: 
Conferentie
Datum: 
18 september 2020
Locatie: 
online webinar
Organisator: 
Studio Europa Maastricht
Deadline(s): 
1 september 2020
De tweede editie van Workplace Europe vindt dit jaar online plaats op vrijdag 18 september 2020 van 09u00 tot 13u00. De organisatie is weer in handen van Studio Europa Maastricht.
 
Studio Europa Maastricht brengt organisaties samen waarvoor Europese en Euregionale samenwerking belangrijk is. Workplace Europe is de plek om elkaar te ontmoeten en best practices te delen. Om van elkaar te leren, om te discussiëren over de voor- en nadelen van grensoverschrijdende samenwerking en om oplossingen te vinden voor samenwerkingsverbanden die Europa beter maken.
 
70 deelnemers uit 50 organisaties uit de Euregio Maas-Rijn namen deel aan de eerste editie van Workplace Europe, tijdens de Maastricht Europe Days in december 2019. Zij hebben meer dan 20 onderwerpen op de agenda gezet en concrete initiatieven ontwikkeld.
 
Thema van de 2e editie: Actief Europees burgerschap 
 
Tijdens Workplace Europe op 18 september ligt de focus op de burgers in de Euregio met de volgende hoofdvraag: Hoe kunnen we de burgers actiever betrekken bij de Euregionale samenleving?
 
Europa is een dagelijkse realiteit voor burgers in de Euregio Maas-Rijn. Daarom wordt in deze editie van Workplace Europe gezocht naar samenwerkingsverbanden, activiteiten en projecten - inclusief sociale, culturele, economische, politieke, educatieve en sportieve onderwerpen - die meer burgers actief betrekken bij de Euregionale samenleving.
 
Ben je benieuwd hoe andere organisaties, stichtingen, NGO's, burgers en grensoverschrijdende initiatieven werken aan Europa?  Registreer je voor 1 september via deze link.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter