Music Moves Europe pilootoproepen

EAC/S18/2019: Co-Creation and Co-Production scheme for the music sector:

  • Nieuwe deadline: 30 april 2020, 13u00
  • De doelstelling van deze oproep is het identificeren en ondersteunen van ten minste tien innovatieve en duurzame pilotprogramma's voor coproductie en cocreatie voor songwriters en musici met een duidelijke Europese toegevoegde waarde. De nadruk moet liggen op het bijelkaarbrengen van songwriters en muzikanten met verschillende nationaliteiten en achtergronden om een gevarieerde leeromgeving te creëren die de creativiteit voedt en wederzijds leren bevordert. De programma's moeten zich richten op opkomende artiesten en een duidelijke visie hebben op promotie en publieksbereik.
  • Alle details over deze oproep lees je op de site van de Europese Commissie.

 

EAC/S53/2019: Music education and learning:

  • ​Nieuwe deadline: 30 april 2020, 13u00.
  • De doelstelling van deze oproep is om nieuwe manieren te vinden voor muziekonderwijs. Minimaal 8 initiatieven op basis van samenwerking tussen de onderwijs- en muzieksector zullen worden ondersteund.
  • In de richtlijnen is te lezen dat de projectactiviteiten gericht moeten zijn op schoolgaande kinderen tussen 6 en 14 jaar oud. De bedoeling voor de Europese Commissie is om kleinschalige projecten met een Europese dimensie te testen. De reikwijdte van deze oproep zal beperkt blijven tot projecten die bijdragen aan de bevordering van sociale inclusie, door toegang te geven tot muziekonderwijs aan kinderen die nu nog weinig mogelijkheden daartoe hebben. De activiteiten moeten uiterlijk op 1 november 2020 van start gaan en de maximale duur van de projecten bedraagt 15 maanden. De maximale subsidie per project is 30.000 euro.
  • Alle details pver deze oproep lees je op de site van de Europese Commissie.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter