Aanwezigheid van Creative Europe MEDIA tijdens IDFA

idfa forum
30 oktober 2019
David Raffier, programmacoördinator voor MEDIA-steun voor Ontwikkeling bij het Creative Europe agentschap (EACAE), is aanwezig op het IDFA Forum voor adviesgesprekken in de Brakke Grond in Amsterdam. Frank van MEDIA Desk Vlaanderen is er op 24 en 25 november.
Producenten met een IDFA Forum accreditatie kunnen zich hiervoor online inschrijven of aanmelden via de IDFA Industry Desk. Houd hiervoor de IDFA Industry website in aanloop naar het festival in de gaten.

Voor producenten zonder accreditatie heeft David Raffier nog enkele plekken beschikbaar op dinsdag 26 november 2019 van 09u30 - 11u00 en van 14u30 - 17u00. Heb je geen IDFA-accreditatie en specifieke vragen over de oproep voor Ontwikkeling van een Individueel Project of Slate Funding (3 tot 5 projecten) of wil je  een lopend project bespreken? Neem dan contact op met david.raffier@ec.europa.eu (graag met Frank in cc: Frank.herman@vlaanderen.be).

Frank van MEDIA Desk Vlaanderen is aanwezig op 24 en 25 november. Je kunt met hem een afspraak maken via frank.herman@vlaanderen.be

IFDA loop van 20 november t/m 1 december 2019.

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter