'Bunkerzoom' fotowedstrijd

bunkerzoom
3 maart 2021
Wie kent ze niet? Bunkers in het landschap, verborgen onder het zand of overwoekerd door de natuur. Ze zijn een overblijfsel van de oorlog en een belangrijk erfgoed. Als je van fotografie houdt, doe dan mee aan de fotowedstrijd 'Bunkerzoom Atlantic Wall Europe'.
 
Bunkers doen denken aan moderne architectuur of zijn 'schitterende' ruïnes geworden. Soms zijn ze een canvas voor graffitikunst of het onderwerp van Urbex-fotografie. Ze vormen een interessant decor voor kinderen om in en rond te spelen, en voor kunstenaars om hun creatieve energie op te richten.   
 
Als je van fotografie houdt of als je bunkers geweldig vindt, dan moet je meedoen aan de fotowedstrijd Bunkerzoom Atlantic Wall Europe. Ga gewoon op zoek naar verborgen schatten in heel Europa en maak je eigen beeld van dit bunkererfgoed. Post je foto op Facebook of Instagram met de hashtags #bunkerzoom #atlantikwalleurope en #europeforculture. Wil je meedoen? Voor de voorwaarden, ga naar de website van Atlantik Wall Europe. De deadline is 31 maart 2021 om je foto in te sturen.
 
Je werk zal worden beoordeeld door een jury van professionals. De beste 5 foto's winnen een GoPro Hero 9 Black. In 2021 zal jouw foto schitteren op de fototentoonstelling op de Atlantikwall Raversyde (Oostende, België) en in een postkaart publicatie met een exclusieve cover. Je foto zal ook te zien zijn op tentoonstellingen in Frankrijk (Normandië) en Nederland.
 
Bunkerzoom wordt gedeeltelijk gesubsidieerd in het kader van het Creative Europe programma van de Europese Unie.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter