Coaching sessie 'Chinese film market for Dutch & Flemish producers'

logo Bridging the Dragon
20 mei 2021
Samen met het Nederlands Filmfonds en het Vlaams Audiovisueel Fonds organiseert de Sino-Europese producentenvereniging Bridging the Dragon op woensdag 16 juni een informele online coachingsessie die exclusief gewijd is aan Nederlandse en Vlaamse producenten.
 
Onze industrie is het afgelopen jaar zwaar getroffen door de pandemie. Daar staat tegenover dat de box office in China floreert en filmmakers druk bezig zijn met allerlei gediversifieerde content. Meer dan ooit geloven wij dat het belangrijk is dat Europese producenten voorbereid zijn om de vele kansen te benutten die deze nieuwe en enorme markt biedt. Daarom besloot men om een reeks informele online coachingsessies te organiseren voor lokale professionals. In kleine groepjes kunnen de deelnemers specifieke vragen stellen over de Chinese markt of over hun individuele projecten. 
 
De sessie zal worden gestructureerd in drie delen:
  1. een overzicht van de huidige Chinese filmmarkt en de kansen die deze biedt voor Nederlandse & Vlaamse producenten
  2. een casestudy of uitwisseling over genre-/speelfilms
  3. een gesprek en discussie over de mogelijkheden voor familie entertainment en animaties
 
VOOR WIE?
Deze sessie is bedoeld voor Nederlandse en Vlaamse producenten die op de hoogte willen blijven van de laatste trends en een dieper inzicht willen krijgen in de Chinese filmmarkt. Het  is  een voordeel om eerdere ervaring te hebben in het produceren van speelfilms en internationale coproducties. 
 
REGISTREREN
Gelieve je te registreren voor maandag 7 juni via het online formulier. Het bijwonen van de sessie is gratis. Er zal een selectie worden gemaakt om de beste interactie binnen de kleine groep te behouden. Voor vragen, stuur een mail naar: info@bridgingthedragon.com.
 
WANNEER?
De sessie gaat door op woensdag 16 juni van 10:00 tot 12:00 uur. De inschrijvers zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht van de status van hun inschrijving. 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter