Enquête en webinars i.h.k.v. het Atlantikwall-erfgoed

Europese Bunkerdag
14 april 2021
Atlantikwall Europe (AWE) is een Creative Europe-project dat het Atlantikwall-erfgoed promoot en de jaarlijkse 'European Bunker Day' organiseert. Een aantal interessante webinars zijn gepland en daarnaast roept de organisatie op om deel te nemen aan een enquête.
Atlantikwall Europe (AWE) is een Creative Europe-project, gericht op het opbouwen van een duurzaam netwerk van partners uit alle Atlantikwall-landen (België: Vlaamse Landmaatschappij, Atlantikwall Raversyde - Provincie West-Vlaanderen, People & Ideas), Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen en de Kanaaleilanden). Het netwerk staat open voor Atlantikwall-sites en musea, culturele en erfgoedinstellingen, gemeenten, provincies en andere belangstellende particuliere of openbare organisaties. Atlantikwall Europe wil het erfgoed van de Atlantikwall promoten als een bron van inspiratie voor samenwerking op verschillende interessegebieden en disciplines.
 
Atlantikwall Europe publiceert een enquête rond de samenwerking met andere partijen op gebied van het gebruik, behoud en onderzoek van het Atlantikwall-erfgoed. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.
 
Na bijna een jaar de geplande Atlantikwall Europe-acties te hebben stopgezet wegens Covid-19, worden een aantal webinars georganiseerd. Noteer alvast de data.
 
Donderdag 22 april, 15u30-17u30 : Webinar Atlantikwall Europe - Ethisch charter: hoe kunnen we komen tot een algemeen aanvaard Europees ethisch charter voor Atlantikwall sites? + virtuele presentatie van Atlantikwall-sites in Noorwegen. Gelieve in te schrijven tegen dinsdag 20u op info@atlantikwalleurope.eu.
 
Donderdag 20 mei, 15u30-17u30 : Webinar DATA LIBRARY: hoe kunnen we in heel Europa alle beschikbare Atlantikwall-gegevens structureren? + Noord-Frankrijk Atlantikwall-gebieden virtuele presentatie.
 
Donderdag 17 juni, 10h30-12h30 + 13h30-15h30: Webinar ATLANTIKWALL EUROPE END EVENT: presentatie van de resultaten en conclusies van het Europese project en toekomstige acties. + Nederland Atlantikwall sites virtuele presentatie.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter