European Film Forum en Creative Europe events tijdens de Berlinale

EFM 2020 Berlinale
11 februari 2020
Creative Europe is sterk vertegenwoordigd tijdens de Berlinale. Het European Film Forum gaat over duurzaamheid in de sector. Daarnaast zijn infosessies over de oproepen 'Europese netwerken van Filmfestivals' en 'Bridging culture and audiovisual through Digital'.

European Film Forum Greener Pastures: Towards a Sustainable Audiovisual Industry,

Het filmforum is dit jaar gewijd aan de duurzaamheid in de audiovuele industrie Tijdens dit event worden de beleidsprioriteiten van de Europese Commissie gepresenteerd, gaande van het nieuwe actieplan en de vergroening van de industry tot tech sovereignty en data transparancy. Meer informatie over het programma, lees je op de site van de Commissie. 
Het forum vindt plaats op maandag 24 februari van 14u00 tot 16u30. Toegang is gratis.

 

Infosessie over de oproep 'Europese netwerken van Filmfestivals' 

Deze nieuwe oproep biedt financiering aan netwerken van filmfestivals die hun samenwerkingen en partnerschap willen uitbreiden voorbij hun landsgrenzen en verdere publieksstrategieën voor gemeenschappelijke activiteiten willen uitbouwen. Tindens de presentatie zal ingegaan worden op de prioriteiten van de oproep en zullen er voorbeelden van samenwerkingsmodellen worden gegeven. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid tot Q&A en een netwerkdrink. 
Deze infosessie wordt gepresenteerd op zaterdag 22 februari van 17u30 tot 19u30 op de 2de verdieping van het Martin Gropius Gebauw (EFM). 

 

Infosessie over de cross-sectorale oproep Bridging culture and audiovisual through digital 

Er wordt gedetailleerd ingegaan op de doelstellingen van de oproep.
Deze infosessie vindt plaats op dinsdag 25 februari van 17u30 tot 19u30 op de 2de verdieping van het Martin Gropius Gebouw (EFM). 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter