European Film Promotion doet oproep voor online EFM

8 december 2021
EFP (European Film Promotion) doet een oproep tot het indienen van aanvragen voor Film Sales Support (FSS) alleen voor de online versie van de EFM die zal plaatsvinden van 10-17 februari 2022. De deadline is 27 januari 2022.

Wie kan een aanvraag indienen?

Europese internationale verkoopmaatschappijen die zijn ingeschreven in en gevalideerd door het deelnemersregister van de Europese Commissie en zijn goedgekeurd door het respectieve Europese instituut voor filmpromotie
 
Wat wordt door de FSS gedekt?
Kosten/investeringen voor digitale promotie- en marketingcampagnes gericht op kopers buiten Europa
Kosten voor campagnes voor afzonderlijke films of een pakket van maximaal 5 films
 
Welke films komen in aanmerking?
 
Europese majoritair geproduceerde films met een minimale lengte van 60' en een land van herkomst dat deel uitmaakt van Creative Europe Media en dat onder de FSS-richtsnoeren valt
Recente voltooide en onvoltooide films met een oorspronkelijk auteursrecht dat in 2021/2022 is vastgesteld 
Fictiefilms, animatiefilms en documentaires (speelfilmlengte)
Hoeveel is beschikbaar?
 
Een investering van maximaal 50% van de totale kosten en maximaal 5.000 euro per campagne
 
 
Genderevenwicht, diversiteit & inclusie en duurzaamheid zijn belangrijk voor EFP. Daarom waarderen en stimuleren we promotiecampagnes die zowel het milieu als de diversiteit van filmmakers respecteren. 
 
 
Belangrijke informatie
Aangezien EFP zich nog in het aanvraagproces voor FSS 2021/2022 bij Creative Europe MEDIA bevindt, zijn de individuele subsidiebevestigingen en uitbetalingen afhankelijk van de ondertekening van het contract tussen EFP en Creative Europe MEDIA eind 2021. Dit betekent dat alle kosten die deel uitmaken van de FSS-aanvraag bij EFP voor eigen risico van het wereldbedrijf worden gemaakt, zonder enige aanspraak op EFP indien geen financiering van de Europese Commissie beschikbaar komt.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter