Openingsevent 'Perform Europe' - 28 januari 2021

26 januari 2021
'Perform Europe' is het langverwachte en langverwachte project ter ondersteuning van experimenten om duurzamere manieren te vinden voor internationale - fysieke en digitale - tournees van podiumkunstwerken in alle Creative Europe-landen.
 
Perform Europe zal worden voorgesteld tijdens het openingsevenement op 28 januari om 14u00 op Zoom.
 
Het volledige programma van het openingsevenement is verdeeld in twee delen:
 
Plenaire opening - 14u00 - 15u00 
Na registratie kan iedereen deelnemen aan de plenaire opening, waar de waarden en visie van het project worden voorgesteld en de kansen die het project zal bieden aan podiumkunstenbeoefenaars van alle achtergronden en horizonten in de Creative Europe-landen.
 
Discussies 'Imagine the future' - 15u15 - 17u00
Deze sessie zal een aantal standpunten van deskundigen bieden over verschillende aspecten m.b.t. de verspreiding van podiumkunsten. Ook zullen 80 vertegenwoordigers van de sector en beleidsmakers worden uitgenodigd om na te denken over enkele elementen voor een toekomstige steunregeling voor de distributie van podiumkunsten in Europa.
 
Perform Europe wordt gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie en mede geïnitieerd door een consortium bestaande uit IETM, de European Festivals Association (EFA), Circostrada, EDN - European Dancehouse Network en IDEA Consult.

 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter