Oproep 'Series Lab Hamburg 2022: Serial Content Meets Financing'

Logo Series Lab Hamburg
15 maart 2022
'Series Lab Hamburg' is een ontwikkelings- en coproductie-evenement waar 20 Europese producenten met een high-end tv-dramaserie in ontwikkeling op zoek zijn naar internationale partners. De 6de editie vindt live plaats in Hamburg van 14 tot 16 juni 2022.
 
Vijf gerenommeerde internationale script-experts zullen met de teams aan hun projecten werken:
  1. Claire Armspach (Head of Drama Development bij STV voormalig BBC stvstudios.com)
  2. Blanca Escoda Agusti (scriptconsultant, decodingstories.com)
  3. Miguel Machalski (scriptconsultant, adviseur voor SOURCES2, EAVE, LIM, TorinoFilmLab, miguel-machalski.com)
  4. Donna Sharpe (schrijfster van o.a. "Trom", "West of Liberty", "The Team 2" donna-sharpe)
  5. John Yorke ("Wolf Hall", "Jekyll", "Life on Mars" johnyorkestory.com).
     
Bovendien is er een markt zijn met 20 Europese financiers, van opdrachtgevende redacteuren tot wereldwijde verkoopmaatschappijen.
 
Oproep voor projecten
  • Series Lab Hamburg is op zoek naar producent/auteur teams met internationale productie ervaring en een internationale high-end drama serie in ontwikkeling. Een minimum aan financiering moet reeds voorhanden zijn. 
  • Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Frank Herman van Creative Europe MEDIA Desk Vlaanderen voor een aanvraagformulier en meld je aan vóór 14 april 2022
  • Er zijn geen deelnamekosten. Deelname, accommodatie en catering zijn gedekt. Reiskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers.
 
Series Lab Hamburg volgt de overkoepelende prioriteiten van de Europese Commissie op het gebied van duurzaamheid en diversiteit bij de organisatie van het evenement, de geselecteerde teams en de projecten. 
 
Series Lab Hamburg is een samenwerking van de Creative Europe MEDIA Desken Hamburg, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Vlaanderen, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Wallonië-Bruxelles en Zwitzerland.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter