Oproep voor kunstinzendingen voor Visual Science of Art Conference

16 april 2019
Voor de komende editie van de Visual Science of Art Conference op 21 t/m 24 augustus 2019 in Leuven, worden opkomende en gevestigde kunstenaars uitgenodigd om een kunstwerk (of serie) in te zenden. Deadline is 15 mei.

Mogelijke media zijn: tekenkunst, grafiek, installatiekunst, schilderkunst, fotografie, digitale kunst, beeldhouwkunst, video, mixed-media, decoratieve kunst (textiel en materiaal, glas, hout, metaal, keramiek, mozaïek, papier of andere technieken).

Alle ingezonden kunstwerken worden geëvalueerd en geselecteerd door het VSAC-curatorenteam.De geselecteerde werken worden aangekondigd op onze website en opgenomen in een groepstentoonstelling die zal plaats vinden op verschillende unieke locaties in Leuven. Aan het einde van de conferentie wordt een publieksprijs en een juryprijs uitgereikt. Beide winnaars ontvangen een geldprijs en een interviewpublicatie die zal verschijnen in Art & Perception, een internationaal tijdschrift van hoge kwaliteit.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich via de website registreren en een voorstel indienen vóór 15 mei 2019 aan vsac2019submissions@kuleuven.be

Lees meer informatie over de Visual Science of Art Conference.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter