Publicatie tender-oproep Music Moves Europe (MME) - Versterking van de dialoog over muziek

push boundaries
14 april 2022
De Europese Commissie publiceerde recent de offerte-oproep (tender) 'Music Moves Europe  - Versterking van de dialoog over muziek'.
 
In het kader van het initiatief Music Moves Europe (MME) beoogt deze offerte-oproep de dialoog met de muzieksector in Europa voor de komende jaren te versterken.
 
De gezochte diensten bestaan voornamelijk uit:
  • de organisatie van een reeks MME-dialoogvergaderingen tijdens grote muziekconferenties in Europa, waarbij men professionals uit de muziekindustrie betrekt. Aandacht gaat naar actuele kwesties voor de sector die van belang zijn voor het muziekbeleid op EU- en nationaal niveau.
  • de organisatie van een EU-conferentie over muziek voor beleidsmedewerkers van de EU, vertegenwoordigers van de lidstaten en Europese muziekorganisaties/-verenigingen. Topics zijn: het maken van een balans en het bespreken van de toekomst.
  • een conceptueel werk over Europa's muziekecosysteem.
  • Deze oproep draagt bij aan de uitvoering van de nieuwe actie inzake muziek binnen het kader van het jaarlijkse werkprogramma van Creative Europe. De verwachte looptijd van het contract is 48 maanden.
  • De uiterste datum voor indiening is 15 juni 2022, 17u00.
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter