Reissubsidies voor culturele leiders via Cultural and Creative Spaces and Cities

28 januari 2020
Het Cultural and Creative Spaces and Cities project biedt reissubsidies aan 25 culturele leiders om te participeren in 5 Urban Exploration Events die plaats vinden in Kosice (Slovakije), Madrid (Spanje), Lund (Zweden), Helsinki (Finland) en Timisoara (Roemenië).

Cultural and Creative Spaces and Cities (CCSC) is een beleidsproject dat gecofinancierd is door het Cultuurprogramma van Creative Europe. De kern van het project bestaat uit 7 Urban Labs gebaseerd in 7 Europese steden. Hun doel is om te werken met niet-overheids culturele organisaties, locale/regionale authoriteiten, en andere relevante stakeholders en om voorbereidende en gemeenschappelijke oplossingen te vinden aan locale stedelijke uitdagingen.

Tot 23 februari 2020 kan je een reisbeurs van 500 euro aanvragen om deel te nemen aan één van de volgende Urban Explorations:

Voorwaarden om deel te nemen:

  • een leider zijn in een culturele of creatieve creatieve ruimte;
  • gevestigd zijn in Europa;
  • geparticipeerd hebben in projecten die te maken hebben met de thema's van CCSC, zoals burgerparticipatie, urban commons, urban innovation, bottom-up processes, etc. Lees meer hier.

 Vraag je beurs aan vóór 23 februari, via de website van Cultural and Creative Spaces and Cities.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter