Séries Mania Forum 2022: Ontmoeting tussen Canadese en Europese producenten

serie mania Forum 2022
8 maart 2022
In het kader van het Séries Mania Forum 2022 organiseren Creative Europe MEDIA desks van België, Frankrijk, Duitsland, Telefilm Canada en de Canadian Trade Commissioner Service een netwerkevenement tussen Canadese en Europese producenten.
 
 
Voor het eerst neemt een Canadese delegatie aan producenten deel aan Séries Mania. Het event vindt plaats op 22 maart van 14u30 tot 16u30, bij de Creative Europe MEDIA-stand in de Grand Palais te Lille.
 
Je kunt deelnemen door het online formulier in te vullen voor 8 maart. De plaatsen zijn beperkt. Eerst komt, eerst maalt. Vereist evenwel is een accreditatie voor het Forum. Deze informatie krijgt een neerslag in een gezamenlijk producentenboekje om vooraf geplande ontmoetingen te vergemakkelijken. 
 
Voor meer informatie over de deelname van de delegatie van Canadese producenten: neem contact op met Constance Richard, Commissaris voor Handel, Ambassade van Canada in Frankrijk: constance.richard@international.gc.ca.
 
Voor nadere informatie over dit initiatief (Europese producenten), gelieve contact op te nemen met Margaux Lacoste, Relais Culture Europe, Creative Europe Desk France: margaux.lacoste@relais-culture-europe.eu.
 
 

Aanwezigheid MEDIA Desk Vlaanderen tijdens Série Mania

 
Frank Herman van MEDIA Desk Vlaanderen zal fysiek aanwezigheid tijdens tijdens Série Mania Forum van 22 t/m 24 maart 2022. Je kunt een afspraak met hem maken voor een one-on-one gesprek als je vragen over de subsidiemogelijkheden van Creative Europe voor de ontwikkeling van series of andere oproepen. Stuur hem een email via frank.herman@vlaanderen.be
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter