Schrijf je in voor de MEDIA Stand tijdens de 'Marché du Film' in Cannes!

MEDIA Stand Cannes
29 maart 2023
Kom naar de stand van Creative Europe MEDIA op de 'Marché du Film' in Cannes, die plaatsvindt van 16 tot 24 mei 2023. Neem deel aan het meest iconische filmevenement van het jaar en breid je netwerk uit. De deadline om je te registeren is 3 mei.
Of je nu een filmmaker bent die in contact wil komen met potentiële partners, een distributeur die op zoek is naar nieuwe inhoud, of een producent die financiering zoekt voor zijn volgende project, de stand van Creative Europe MEDIA in het Europese paviljoen biedt je een plek om je contacten te ontmoeten, een koffiebar en een welkomstbalie.
 
Je kunt je line-up ook presenteren in de MEDIA online catalogus. De standdiensten zijn gratis en je kunt profiteren van een speciaal tarief van € 379 (exclusief belastingen) voor je marktaccreditatie voor de Marché du Film.
 
MEDIA Sales Corner
Voor verkoopagenten die voornamelijk in Cannes zijn om hun internationale verkoop te stimuleren, is er een Creative Europe MEDIA zone in de Riviera. Deze ruimte heeft tafels, stoelen en een hostess om berichten aan te nemen en vergaderingen te plannen.
 
Hoe schrijf ik me in?
Schrijf je vooraf in op de website media-stands.eu en zij sturen je aanvraag door naar Creative Europe MEDIA om te controleren of je aan de criteria voldoet. De uiterste inschrijfdatum is 3 mei. Registreer hier zo snel mogelijk, want de plaatsen zijn beperkt.
 
 

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter