Shortlist voor 'Ster van Europe 2020' bekend

1 oktober 2020
Tijdens de zomermaanden boog de tienkoppige jury van Vleva zich over alle inzendingen. Na een moeilijke deliberatie kwamen zij uit op een shortlist van 5 kandidaten. Deze vijf kandidaten maken nog kans op de titel 'Ster van Europa 2020'!

We lijsten ze hier even in willekeurige volgorde op:

  • TUT4IND: Een Erasmus-project dat zich inzet om de inclusie van personen met een verstandelijke beperking binnen het hoger onderwijs te bevorderen.
  • Prof. Dr. Herman Goossens: internationaal topexpert die zowel in de publieke sfeer als op politiek niveau geroemd wordt om zijn bijdrage in de strijd tegen COVID-19.
  • Minos: Een politiek-neutrale studentenorganisatie met als doel de studenten warm te maken voor, en te informeren over Europese politiek.
  • Miniemeninstituut Leuven: Een BSO-TSO school met een uitgebreide internationale werking die hun studenten de kans geeft internationale stages te doen en grensoverschrijdende projecten te ondernemen.
  • Ben Bruyndonckx: De stuwende kracht achter het Erasmus Duaal-project, waarbij al bijna 100 leerlingen (voornamelijk Duaal Lerenden) een buitenlandse stage konden volgen.

Nu is het aan jou! Jouw stem bepaalt wie de Ster van Europa 2020 wordt. Alle nodige informatie over de nominaties en wedstrijd, én een link om je stem uit te brengen kan je terugvinden op www.stervaneuropa.be

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter