Webinar 'Where's the show going?'

Logo Series Lab Hamburg
14 mei 2020
Deze online masterclass met scenarist Nicola Lusuardi en dramaturg Timo Gößler gaat door op 19 mei 2020 van 10u00 tot 11u30.

Nicola Lusuardi  werkt als script-consultant (o.a. voor 'The Young Pope' van Paolo Sorrentino), is scenarist voor TV-series (o.a. 'In Treatment' voor Sky Italia), is story editor bij TorinoFilmLab en tevens creative producer. Tijdens een interview met de dramaturg en schrijver Timo Gößler (o.a. van "Magda" voor RBB) bespreekt hij de basisprincipes van storytelling in series.

Lusuardi heeft het ook over de ontwikkeling van series in Europa, de meerwaarde van een Writer’s Room en de verschillende aspecten die komen kijken bij personage-ontwikkeling. Na de masterclass is er ruimte voor Q&A. 

De webinar vindt plaats op 19 mei 2020 van 10u00 tot 11u30. De organisatie is in handen van Creative Europe Desk Hamburg i.s..m. Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein in het kader van Series Lab Hamburg.

Inschrijven voor de Zoom-webinar kan via Evenbrite. Wees er snel bij, want de plaatsten zijn beperkt. De toegangslink zal naar de deelnemers worden gestuurd op 18 mei.

Succes.

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter