ACE Series Special 2022

ACE Logo
Datum: 
31 oktober 2022 - 5 november 2022
Locatie: 
München (DE)
Organisator: 
ACE i.s.m. VAF
Onderwerp: 
Dramaseries
Doelgroep: 
Producent
Deadline(s): 
13 juni 2022
Twee plaatsen gereserveerd voor Vlaamse producenten
ACE Series Special is er voor ervaren producenten die zich verder willen verdiepen in de ontwikkeling en productie van fictiereeksen voor een internationaal publiek of die, naast films, ook kwalitatieve tv-reeksen met internationaal potentieel willen produceren. De vraag naar content neemt alsmaar toe, de markt evolueert snel, producenten diversifiëren overal ter wereld hun output en experimenteren volop met nieuwe werkmethoden. De ACE Series Special is meer dan ooit essentieel.

16 tot 18 internationale producenten mét een serie in ontwikkeling kunnen deelnemen aan de workshop. De workshop duurt zes dagen en vindt plaats in Brussel (op het VAF). Twee plaatsen zijn voorbehouden voor Vlaamse producenten.

De geselecteerde deelnemers volgen een intensief programma waarbij de focus ligt op de creatieve en financiële aspecten van de productie van fictiereeksen. Er is een uitgebreide module over story development tools voor TV-drama én er zijn diepgaande sessies over marketing, publieksbereik, internationale aanpak en business-strategieën. Twee van de zes dagen worden gewijd aan de rol en meerwaarde van producenten m.b.t. storytelling en scriptontwikkeling. Daarnaast krijgen producers de kans om hun eigen projecten verder te ontwikkelen tijdens one-to-one meetings met experten en groepssessies met hun peers.

De inschrijvingskost is 2500 EUR (2250 EUR voor ACE Network Members). Deze bijdrage dekt de kosten voor de workshops, de opvolging en de accommodatie (vol pension). Ben je geselecteerd? Dan kan je bij het VAF een beurs aanvragen die de helft van de inschrijvingskost dekt.

 

Co funded by the Eu

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter