ACE Training Days NL 2022

ACE training Days
Datum: 
4 april 2022 - 6 april 2022
Locatie: 
Amsterdam (NL)
Organisator: 
ACE i.s.m. Nederlands Filmfonds, NAPA, Film Forwar en Eye Filmmuseum.
Onderwerp: 
  • Fictiefilm
  • Documentaire
  • Animatie
  • Productie
Doelgroep: 
  • Jonge Professional
  • Producent
Deadline(s): 
14 januari 2022
De ACE Training Days NL is een trainingsprogramma voor opkomende producenten in een relatief vroeg stadium van hun carrière, die hun netwerk willen uitbreiden en meer te weten willen komen over de internationale context van de audiovisuele industrie. De workshop verwelkomt producenten die werken in fictie, animatie en documentaire, en streeft ernaar om de industrie inclusief en divers te maken.
 
Voor deze workshop worden in totaal 12 producenten (6 Nederlandse en 6 buitenlandse) geselecteerd om deel te nemen aan de workshop in Amsterdam. Omdat ACE de internationale samenwerking wil stimuleren, staat de oproep open voor opkomende producenten uit Nederland, maar ook uit België, Luxemburg en Duitsland.
 
Gepland over twee dagen, zullen de opleidingsdagen NL worden gethematiseerd rond The Marketing & Promotion of Your Projects in an International Context. De interactieve workshop omvat zowel plenaire sessies als groepsbijeenkomsten met de hulp van ACE-consultants en producenten die een sterke staat van dienst hebben op het gebied van internationale coproductie en financiering en die hun kennis en internationale expertise zullen delen.
 
Co funded by the Eu

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter