APostLab 2021

APostLab
Datum: 
18 november 2021 - 23 november 2021
Locatie: 
Athene
Organisator: 
A Post Lab
Onderwerp: 
Postproductie
Doelgroep: 
  • Producent
  • Postproductie professional
Deadline(s): 
13 september 2021

APostLab biedt trainingen en workshops aan voor producenten en post-productiebegeleiders met als doel het begrip en de waardering voor post-productiemanagement te vergroten. Met 10 jaar opleidingservaring en een internationale pool van experts en trainers helpt APostLab filmprofessionals hun vaardigheden te verbeteren in het beheer van postproducties van internationaal gecoproduceerde speelfilms en series.

De APostLab Jaarlijkse Workshop is een 6-daagse training die bestaat uit plenaire sessies, groepsopdrachten en individueel overleg met trainers. Tijdens deze intensieve training krijgen de deelnemers een beter inzicht in de technische, financiële en creatieve aspecten van de postproductie met een focus op de uitdagingen van de internationale coproductieomgeving, wat leidt tot een gedetailleerd postproductieplan, -schema en -budget voor elk project.

De workshop gaat in op het managen van postproductie voor speelfilms, documentaires en TV-series en is gericht op internationale coproducties. 

APostLab ontvangt steun van Creative Europe MEDIA, VAF, TorinoFilmLab en het Nederlands Filmfonds.

1 plek is voorzien voor een Vlaamse audiovisuele professional.

 

Co funded by the Eu

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter