CCE Animation Workshop 2023

CCE Animation Workshop
Datum: 
27 februari 2023 - 10 november 2023
Locatie: 
verschillende locaties en online
Organisator: 
CCE Animation
Onderwerp: 
Animatie
Doelgroep: 
Animatie professional
Deadline(s): 
24 oktober 2022
De CEE Animation Workshop is een programma van een jaar voor de ontwikkeling van projecten en de verbetering van de vaardigheden van producenten op het gebied van animatie voor professionals uit alle lidstaten die deelnemen aan het programma Creative Europe MEDIA, met de nadruk op producenten en projecten uit landen met een geringe productiecapaciteit.
 
De workshop is gericht op de behoeften van producenten en hun creatieve teams met animatieprojecten van elk formaat (shorts, TV, speelfilm, hybride, XR) in ontwikkeling en staat ook open voor een beperkt aantal producenten zonder projecten die een langetermijnstrategie voor hun bedrijf willen uitwerken. Het programma wordt geleid door gerenommeerde producenten en adviseurs op het gebied van animatiescripts in de rol van groepsleiders, die de projecten gedurende het programma van nabij volgen en begeleiden.
 
De editie 2023 van de CEE Animation Workshop zal bestaan uit 4 modules van een week; 2 modules worden online gehouden en 2 modules ter plaatse.
  • 27 feb - 4 maart 2023: Ljubljana 
  • 24 - 29 april 2023: online
  • 7 -13 augustus 2023: Bratislava
  • 6 - 10 November 2023: online
 
Medegefinancierd door de Europese Unie

Flemish Government Footer

Close
Verwijder filter